Ämne

Mer trygghet i vardagen med Agria djurförsäkring

Agria djurförsäkring logo

Agria är ett svenskt försäkringsbolag som är ett dotterbolag till försäkringsbolaget Länsförsäkringar. Agria är störst i Sverige på djurförsäkringar och förmedlar försäkringar för hund, katt, häst, smådjur (gnagare, minigrisar, fåglar som sällskapsdjur) och lantbruk. Gå till Agria.se för att se vilken försäkring som passar just ditt husdjur.

Jämför kattförsäkringar här

Ämne

Kattförsäkringar

Försäkringen kan tecknas fr.o.m 6 veckor

Livbelopp sänks 20% årligen från 8år (upphör vid 13år)

Karenstid 20 dagar (vissa undantag)

Maxersättning/år 25.000kr (50.000kr vid veterinärvårdsförsäkring)

Självrisk från 1.100kr + 15% – 5.000kr + 25%

Självriskperiod 125 dagar

Ämne

Mer om djurförsäkringsbolaget Agria

Bolagets två primära verksamhetsområden i Sverige (Agria finns även i Norge, Danmark och Storbritannien) är försäkringar för Smådjur samt häst & lantbruk. Försäkringsbolaget har flera kontor över hela landet med expert inom djurförsäkringar.

Till området smådjur tillhör försäkringar för hundar, katter samt de andra djuren i ”smådjursklassen” vilket är gnagare, minigrisar, reptiler och burfåglar. Här har Agria massor av bra erbjudanden som kan skräddarsys för dig och dina djur. Som för de flesta andra aktörer är dessa försäkringar uppdelade i tre segment; Livförsäkring, Veterinärvård samt Tilläggsförsäkring. Om du är intresserad av att läsa mer om Agria och dess historia hittar du information om deras historiska utveckling på den här länken.

Häst & Lantbruk innefattar försäkringar för alla hästägare och deras hästar. En hästförsäkring kan tecknas på endera 40.000, 80.000 eller 120.000 kronor. Detta området avser också försäkringar för lantbrukare och allt som de kan tänkas behöva ha försäkrat – djur inom lantbruk är t.ex. Får, Gris, Fjäderfå, Alpacka – men det kan också innefatta försäkring av grödor.

För detta välkända försäkringsbolaget står djurhälsa och omsorg för djur till grunden för allt de gör. Bolaget har anställda veterinärer som ska bidra till att de har den veterinära aspekten i fokus för allt de gör. Agria försöker också bidra till utveckligen av djurforskning genom att avsätta en del av sin premieintäkt till veterinärmedicinsk forskning. Det innebär alltså att genom att välja Agria som försäkringsbolag för ditt djur bidrar du automatiskt till djurägarorganisationer och veterinärbranschen.

Ämne

Försäkra ditt djur hos ett försäkringsbolag idag

för du vet aldrig när det oväntade inträffar
Läs om andra försäkringsbolag här