Ämne

Mer trygghet i vardagen med Svedea djurförsäkring

Svedea erbjuder hundförsäkringar och kattförsäkringar. Svedea lever efter filosofin att de inte nödvändigtvis måste vara störst på alla områden, utan snarare vara bäst på de områden de specialiserar sig på.

Jämför hundförsäkringar här

Ämne

Hundförsäkringar

Erbjuder fri flytträtt vilket innebär att du kan byta till Svedea även om din hund
varit sjuk eller skadad

Försäkringen kan tecknas fr.o.m 6 veckor

Livbelopp sänks årligen med 20% fr.o.m 5, 7 och 9 år beroende på ras

Maxersättning/år 25.000kr – 75.000 kr

Självrisk från 1.500 kr + 15 % till 4.500 kr + 25 %

Självriskperiod 130 dagar

Ämne

Se vad Svedeas försäkring skulle kosta

det kostar inget att be om ett prisförslag
Få ett prisförslag här

Ämne

Mer om djurförsäkringsbolaget Svedea

Svedea har tagit beslutet att inte försäkra alla typer av saker och ting utan fokuserar mer på de områden de är ritkigt bra på. Svedea har i dagsläget mer än 200 000 kunder och de fortsätter att växa på den svenska marknaden. De områden som de valt att fokusera på är försäkringar för bil, motorcykel, ATV, båt, vattenskoter, hund, katt och företagsförsäkring. Svedea har en liten unik infallsvinkel i det att de faktiskt inte tar sig ann lyxbilar eller sporthojar eftersom dessa har högre försäkringskostnader då de är mer förknippade med höga risker. De tar heller inte in de yngsta förarna. Däremot är Svedea nummer två i Sverige på mc-försäkringar.

I utgångspunkt av detta så har Svedea format sin vision att de ska bli bäst på de områden de är aktiva inom. Med en slogan som ”Ett passionerat bolag som vill göra skillnad” så är de på god väg. Medarbetarna är passionerade och gillar det de gör, och är experter på det. Löftet till dig som kund är att de ska anstränga sig extra mycket inom tre viktiga områden;

 

Lyhördhet

Svedea ska lyssna på dig som kund och ta reda på vad som är speciellt viktigt för dig som kund och utforma sina erbjudanden utifrån det.

 

Enkelhet

Det ska vara enkelt för dig som kund att kontakta bolaget och kunna ställa dina frågor eller bara bygga relationen starkare.

 

Proffsighet

Om du, mot förmodan, skulle drabbas av en olycka ska de vara snabba och professionella för att kunna hjälpa dig så snabbt som möjligt.

 

Dessa tre punkter kan låta som en självklarhet kanske men det är inte alltid som bolagen lovar detta sina kunder. Större bolag med större kundregister har inte samma möjlighet att ge sina kunder den här nära relationen. Detta är något som visar sig i kundnöjdheten hos Svedeas kunder. 9 personer av 10 rekommenderar Svedea som försäkringspartner och det lustiga är att nöjdaste kunderna är de som har haft en skada.

I den senaste studien som Konsumenternas.se gjorde om hundförsäkringar så hittar vi Svedea på prispallen som tredje bästa försäkringsbolag i jämförelsen. Det tycker vi är en riktigt bra prestation av ett så nytt försäkringsbolag.

Ämne

Ett ungt bolag på den svenska marknaden

Svedea är ett relativt nytt försäkringsbolag inom djurförsäkringar i Sverige. De lanserade sin verksamhet 2010 med målet att bli marknadsledande inom de verksamhetsområden de specialiserar sig på. Svedea lever efter filosofin att de inte nödvändigtvis måste vara störst på alla områden, utan mer att de vill vara bäst på de områden de specialiserar sig på.

Hos Svedea kan du jämföra innehåll och själv påverka priset på din försäkring, både för hund såväl som för katt. Försäkringsbolaget tillhandahåller veterinärvårdsförsäkring, avelsförsäkring och användbarhetsförsäkring. Som med de flesta andra försäkringsbolag så har hundförsäkringen en fast och en rörlig självrisk. Det som är så bra är att du kan välja några olika nivåer så att du kan styra priset på försäkringen lite som du vill. Detta styrs då alltså genom att du väljer hur stor del fast alternativt rörlig del du vill ha.

 

Unika rabatter – upp till 50 % billigare hundförsäkring

Svedea har olika rabatter där du som kund får bästa möjliga försäkring. Det är inte så många andra bolag som erbjuder rabatter på djurförsäkringar så här står Sveda ut lite. Som ett exempel så erbjuder försäkringsbolaget 30% valprabatt om du försäkrar din hund före fyra månaders ålder. Om du som djurägare har fler än två hundar i din ägo så kan du få upp till 20 % samlingsrabatt på dina hundförsäkringar. En annan rabatt du kan få är om din tik är kastrerad, om du är uppfödare eller jobbar som veterinär eller djursjukvårdspersonal. Detta tycker vi på Jämfördjurförsäkring är väldigt bra och något man bör undersöka närmre.

 

Ska du ut och resa?

Svedea erbjuder en väldigt trevlig reseförsäkring för dig som ska ut på semester och inte vill lämna ditt älskade husdjur hemma. Reseförsäkringen ersätter av- och ombokningskostnader om din hund blir allvarligt sjuk när ni är iväg på semester. Hundens pass ersätts också om det skulle vara så att det gamla försvinner. Reseförsäkringen utökar även hundens veterinärvårdsförsäkring så att den ersätter undersökning, vård och behandling av exotiska sjukdomar.

Företaget är givetvis godkända av Finansinspektionen som försäkringsförmedlare och de har ett internationellt företag i ryggen. Inter Hannover försäkrar Svedeas kunder och det är ett väldigt tryggt bolag med verksamhet världen över.

 

Begränsningar i försäkringen för vissa raser

För rasen shar-pei ersätter veterinärvårdsförsäkringen inte undersökning, behandling eller vård av ögon-, öron- eller hudsjukdomar. För raserna bostonterrier, engelsk bulldogg, fransk bulldogg, mops och pekingese ersätter veterinärvårdsförsäkringen inte kostnader för plastikoperationer och efterföljande behandling av luftstrupe, mjuka gommen, näsborrar eller förträngning av svalget. För bostonterrier, chihuahua, engelsk bulldogg, fransk bulldogg och pekingese finns begränsningar kring kejsarsnitt, se försäkringsbolagets villkor på deras hemsida.

Ämne

Försäkra ditt djur hos ett försäkringsbolag idag

för du vet aldrig när det oväntade inträffar
Läs om andra försäkringsbolag här